Samen Nederland groener!

Eind september 2021 staat in het teken van Hovenier Helpt. Niet iedereen is in staat om de eigen tuin te onderhouden. Dit kan zijn doordat ze slecht ter been zijn, ziek zijn of omdat ze door harde omstandigheden geen tijd hebben. Denk in dit laatste geval bijvoorbeeld aan mensen die de afgelopen tijd hard voor ons gewerkt hebben om het coronavirus te bestrijden. Verpleegkundigen, hulpverleners en ook andere mensen die voor ons dag en nacht aan het werk zijn geweest om de boel draaiende te houden.

Deze mensen verdienen rust in een mooie nette tuin, de hoveniers van Hovenier Helpt werken hier graag aan mee.

Ook U kunt een project aanmelden. Dit kan zijn het vergroenen, opknappen van een tuin of een ander project. Zo kunt u iemand verrassen, een hart onder de riem steken en maken wij Nederland samen groener.

Hovenier Engels steunt

Deze Hovenier Helpt - Help jij ook mee?Wij vinden het prachtig om ons vakmanschap te combineren met het helpen van andere mensen. Daarmee maken we samen Nederland groener! De kleinste daden hebben grote positieve gevolgen. In heel Nederland staan collega-hoveniers klaar die het initiatief eveneens steunen. Gezamenlijk zetten wij ons in voor meer tuinplezier en een groener Nederland.

Groen doen is goed doen!


Helpt u mee?

Hovenier Helpt is voor iedereen die graag een goede daad wil doen, een ander wil helpen en Nederland ook groener wil maken. De kleinste daden kunnen voor veel mensen positieve gevolgen hebben. Dit is uw kans om iemand te verrassen!

Wilt u deelnemen of een bijdrage leveren aan het initiatief? Neem gerust contact op via de telefoon 06 – 515 82 419 of per mail info@hovenierengels.nl.