Bij dit project in Strijen heeft Hovenier Engels een eigen bouw van de vijver gemaakt omdat het een grote maat vijver is. Hier kwam ca. 14 m3 kleigrond vrij dit vervoeren heeft Hovenier Engels uitbesteedt aan zandhandel Hoeksche-Waard dit hebben hun met een grote knijp vrachtwagen opgeladen en afgevoerd. Hierdoor hebben we het grondtransport in 1 dag gerealiseerd, De omwonende hebben geen last kunnen ondervinden van de transsporten door onze efficiënte handelswijze.

Wensen
  • Een grote vijver voor karpers.
  • Deze 2 meter diep moest zijn tegen temperatuur schommeling van het water.
  • Natuursteen als omranding en strakke uitstraling.
  • Eigen filtersysteem kan blijven gebruiken.
Advies
  • Prijs technisch gekozen om de vijver te maken van rubberfolie.
  • Vijver verhogen in verband met grondwater.
  • Omranding met natuurstenen tegels en een mooie natuurstenen afdek rand.